Hrvatski radio

Radio Osijek

U Osijeku otvoren novi centar za ortodonciju

18.03.2019.

14:12

Autor: Vedran Drabek

Foto:Radio Osijek/ VD

Foto:Radio Osijek/ VD

Foto: - / -

Riječ je o novoj, modernoj ordinaciji u kojoj će se od danas pružati privatne ortodontske usluge, dok se u nadolazećem vremenu očekuje i potpisivanje ugovora s HZZO-om .

Ordinacija opremljena suvremenom opremom, upotpunit će i unaprijediti mrežu ortodontskih usluga na području grada i županije i to u medicinskoj grani koja je kod nas do sada bila u velikom deficitu. Za razliku od prije nekoliko godina kada nismo imali gotovo niti jednu, danas smo vrlo blizu potpune popunjenosti od devet ortodontskih ordinacija na području Osječko-baranjske županije. Istaknula je to i vlasnica Petra Džapo koja je na otvaranju dodala, kako sa svojom obitelji, unatoč brojnim ponudama iz inozemstva i dalje svoju budućnost vidi u Osijeku.

A da je otvaranjem nove ordinacije nastavljen pozitivan pomak u ovoj vrsti pružanja medicinskih usluga potvrđuje i župan Ivan Anušić: "Do nedavno nije bio rijedak slučaj da su naši sugrađani zbog potrebe ortodontskih usluga morali potegnuti čak i do Zagreba. S ovom i ordinacijama koje ćemo otvoriti u budućnosti popunjavamo mrežu na našem području i možemo biti zadovoljni što će napokon svi oni kod kojih postoji potreba za ortodontom svoje probleme moći riješiti u Osijeku."

 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.