Hrvatski radio

Radio Osijek

U Osijeku prva Meet Magento konferencija

17.03.2017.

11:26

Autor: Monika Kralj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Osijeku se prvi puta održava IT konferencija Meet Magento koja je okupila vlasnike i voditelje web trgovina a potrebe rastućeg online tržišta prepoznala je i skup organizirala osječka tvrtka Inchoo.

Inchoo iza sebe ima više od 450 eCommerce projekata te i druge sudionike na tržištu želi upoznati s primjerima dobre prakse u regiji i svijetu. Na konferenciji se okupilo oko 200 vlasnike i voditelja web trgovina iz 18 država s 5 kontinenata. 

Kako održati trgovinu stabilnom, kako povećati prodaju, koje pravne odredbe slijediti te korisničko iskustvo učiniti što ugodnijim- neke su od tema konferencije koja se danas i sutra po prvi puta održava u Osijeku.  

Velika pozornost se na konferenciji posvećuje i online nastupu web trgovina te raznim psihološkim profilima kojima treba prilagoditi komunikaciju i prodaju.

Magento platforma je jedna od najpopularnijih svjetskih platformi za izradu rješenja za online trgovinu te privlači veliku zajednicu ljudi- programera, poduzeća koja se bave trgovinom i trgovaca.   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.