Hrvatski radio

Radio Osijek

U Osijeku upaljena druga adventska svijeća

05.12.2021.

18:40

Autor: Monika Kralj

foto Radio Osijek/M.Kralj

foto Radio Osijek/M.Kralj

Foto: - / -

Ispred osječke konkatedrale drugu adventsku svijeću, koja simbolizira mir, u ime svih medicinskih sestara grada i županije zapalile su glavne sestre KBC-a Osijek i županijskog Doma zdravlja Suzana Luketić i Dragica Pavlović, a nazočila je i dogradonačelnica Jasenka Crnković.

Mir je ono što nam je u ovo pandemijsko vrijeme neizmjerno potrebno, istaknule su uz zahvalu za trud i ljubav svim medicinskim sestrama. Treba njegovati vrline poput nesebičnosti, strpljivosti, obazrivosti jednih prema drugima- poručila je glavna sestra KBC-a Suzana Luketić te istaknula da joj je iznimna čast adeventsku svijeću upaliti u ime 1300 medicinskih sestara njene bolnice. Nadamo se da će pandemija uskoro završiti i da ćemo konačno moći živjeti u miru- poručila je glavna sestra Doma zdravlja Dragica Pavlović dok je dogradonačelnica Osijeka Jasenka Crnković istaknula da smo neizmjerno zahvalni na radu naših sestara u bolnici i Domu zdravlja te njihovim kolegama. 

glavne sestre KBC-a i Doma zdravlja Suzana Luketić i Dragica Pavlović i dogradonačelnica Jasenka Crnković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.