Hrvatski radio

Radio Osijek

U Osijeku zaplijenjeno 5,5 kg marihuane

23.01.2019.

12:52

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

U Osijeku je zaplijenjeno 5,5 kilograma marihuane. O kriminalističkom istraživanju kriminaliteta droga govorilo se na konferenciji za novinstvo Osječko - baranjske policijske uprave .

Pretragom doma i prostorija 58-godišnjeg hrvatskog državljanina s prebivalištem na području Osijeka policijski službenici II. policijske postaje Osijek pronašli su 5,5 kilograma droge marihuane, rekao je na konferenciji za novinstvo načelnik II. policijske postaje Osijek Igor Ivičić. U suradnji s Državnim odvjetništvom u Osijeku, osoba je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.
Tijekom 2018. godine evidentirana su 244 kaznena djela proizvodnje i prometa droga te 167 prekršaja zlouporabe droga.O rezultatima zlouporabe droga Osječko - baranjske policijske uprave u prošloj godini govori glasnogovornik Darijo Premec.
Darijo Premec je naglasio da je evidentirano 227 muških i 27 ženskih konzumenata, a novoevidentiranih je 141 muška i 23 ženske osobe.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.