Hrvatski radio

Radio Osijek

U osječkom HZZO-u pozivni centar za cijelu Hrvatsku

07.10.2015.

12:01

Autor: Ksenija Zelenić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Područnom uredu Hrvatskog Zavoda za zdravstveno osiguranje u Osijeku otvoren je pozivni centar za sve osiguranike Zavoda koji su se prijavili na neki dijagnostički pregled ili operativni zahvat. Besplatni telefon je 0800 7999.

U pozivnom centru Zavoda čije je radno vrijeme  od 8,00 do 19,00 sati uposleno je, za sada, dvanaest studenata medicine te sestrinstva koji primaju pozive osiguranika.  Na besplatni telefon  0800 7999 mogu se javiti pacijenti koji su prijavljeni na neki dijagnostički pregled ili čekaju poziv na operaciju u svim zdravstvenim ustanovama Hrvatske. Na taj način,kažu u HZZO-u, žele smanjiti liste čekanja. Jednako tako, pacijenti mogu očekivati poziv takozvanih operatera pozivnog centra u koliko su se prijavili u više zdravstvenih ustanova. Oni će ih uputiti u zdravstvenu ustanovu u kojoj mogu prije doći na red.  / Poslušajte što nam je rekao ravnatelj Područnog ureda HZZO-a Hrvoje Ostrički  /  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.