Hrvatski radio

Radio Osijek

U središtu Vukovara fizički se sukobile dvije osobe, navodno bilo pucnjave

09.02.2020.

10:24

Autor: Radio Osijek/HINA

Vukovar, ilustracija, foto Radio Osijek/MK

Vukovar, ilustracija, foto Radio Osijek/MK

Foto: - / -

Ispred vukovarskog trgovačkog centra Golubica Mall sinoć je došlo do fizičkog sukoba dvije osobe, a potom, prema tvrdnjama građana i do pucnjave iz vatrenog oružja, no u policiji su prvo rekli kako ne mogu potvrditi da je bilo pucnjave a kasnije da je 62-godišnjak koristio plinski pištolj.

Iz vukovarsko-srijemske policije navode kako mogu potvrditi da je došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe, najprije unutar, a kasnije i ispred trgovačkog centra, ali ne i do pucnjave iz vatrenog oružja.

"Možemo za sada potvrditi kako je došlo do sukoba prvo unutar samoga tržnoga centra, a onda i ispred. Kada je riječ o pucnjavi, ne možemo potvrditi da je bilo pucnjave. Za sada imamo jednu osobu koja je bila uključena u sukob koja ne pozna osobu s kojom se sukobila. Pregledavamo kamere i vršimo istragu kako bi doznali što se dogodilo. Pregledat ćemo i nadzorne kamere", bila je prva informacija glasnogovnika PU vukovarsko-srijemske Dragoslava Živkovića.

Kako su kasnije izvijestili iz  PU Vukovarske – srijemske županije, došlo do verbalnog i fizičkog konflikta dvojice muškaraca. Početak sukoba bio je na blagajni trgovine Konzum, gdje su se dva muškarca fizički sukobila zadajući jedan drugomu udarce. Sukob su nastavili i ispred samog centra a 62–godišnjak je ispalio jedan hitac iz plinskog pištolja kojeg je posjedovao nezakonito, odnosno nije ga prijavio nadležnim vlastima“, navodi policija.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.