Hrvatski radio

Radio Osijek

Udruga "Biti bolji" proslavila deseti rođendan

27.04.2023.

14:42

Autor: HRT Radio Osijek

Vladimir Mihajlović, predsjednik Udruge Biti bolji

Vladimir Mihajlović, predsjednik Udruge Biti bolji

Foto: Neven Knežević / Radio Osijek

Osječka udruga „Bee Better - Biti bolji” proslavila je desetu godišnjicu rada. Cilj joj je zajedno s časopisom "Poduzetnik" pripremiti učenike i studente za tržište rada odnosno za nastavak školovanja i poduzetništvo. Kroz deset godina više od 40 tisuća učenika i studenata sudjelovalo je na njihovim radionicima i predavanjima

Veliku dvoranu na Agrobiotehničkom fakultetu u Osijeku ispunili su gosti koji su došli pozdraviti deset godina rada osječke Udruge "Bee Better - Biti bolji" čiji je cilj pripremiti učenike i studente za tržište rada i olašati im odabir budućeg zvanja i zanimanja. "U ovih deset godina posjetili smo škole i fakultete u Slavoniji i Baranji i organizirali oko 250 radionica, predavanja i drugih događanja, a sve je to vidjelo 40 tisuća učenika i studenata", rekao je predsjednih Udruge Vladimir Mihajlović. Istaknuo je da je slavljenički susret na Agrobitoheničkom fakultetu bio prigoda za okupljanje učenika i poduzetnika. Naime organizirana su predavanja o brojnim temama iz različitih područja života poput "Možeš sve ako vjeruješ u sebe", "Budućnost tržišta rada", "Život je komunikacija", te panel rasprave  "Biti poduzetnik nije bauk", "Znanje je moć", "Naši novi projekti" i drugi. 

U povodu desete obljetnice u Dječjem kazalištu "Branka Mihaljevića" koncert pod nazivom "Hvala vam" održat će Neno Belan i Olja Dešić, a organizatori su pozvali poduzetnike i sponzore da kupovinom ulaznica omoguće učenicima i studentima besplatni ulaz. 

Galerija
Velika dvorana Agrobiotehničkog fakulteta, Foto: Neven Knežević/HRT Radio Osijek
Velika dvorana, Foto: Neven Knežević/HRT Radio OsijekPredstavljen je i časopis Poduzetnik, Foto: Neven Knežević/Radio OsijekKoncert uz 10. obljetnicu projekta Biti bolji, Foto: HRT/Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.