Hrvatski radio

Radio Osijek

14:14 / 17.02.2022.

Autor: HRT Radio Osijek

Ugostiteljska i turistička škola Osijek novim projektom uključena u recikliranje hrane

...

...

Foto: UTŠO / Osijek

U Regionalnom centru kompetentnosti osječke Ugostiteljsko-turističke škole, u sklopu projekta VIRTUS - provodi se recikliranje hrane. Riječ je o školskom projektu „Ne bacaj hranu!“ posvećenom smanjenu otpada od hrane, ne samo kao globalnom problemu današnjice, već i problemu s kojim se svakodnevno susrećemo kod kuće, ali i u školskim praktikumima.

- Početkom veljače otvorena su i predavanja vezana na ovu temu, a trenutačno učenici završnih razreda kuharstva, slastičarstva i turističko-hotelijerski komercijalisti pripremaju nova jela od ostataka hrane, otkrili su nam prilikom posjete školi.


Više poslušajte u javljanju naše „Leteće ekipe” . Razgovor s Ivanom Draganić, osobom za vidljivost, komunikacije i horizontalne aktivnosti projekta VIRTUS RCK Ugostiteljsko-turističke škole Osijek

UTŠO Ivana Draganić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.