Hrvatski radio

Radio Osijek

Ugovor o izgradnji Gradskog sportskog parka u Belom Manastiru

23.06.2021.

12:09

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Ugovor o izgradnji Gradskog sportskog parka u Belom Manastiru s Daliborom Mihaljevićem, direktorom tvrtke Zuber, izvođačem radova, potpisao je gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob .

Ugovor je vrijedan 27,7 milijuna kuna, a rok izgradnje je 12 mjeseci.
„Projekt je financiran sredstvima Europske unije putem operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna je vrijednost projekta 32,5 milijuna kuna, a Europska unija ga sufinancira u iznosu 75 posto ukupnog iznosa. Potpisivanje Ugovora druga je faza izgradnje Gradskog sportskog parka, a prva faza je bila izgradnja grdaskih bazena koji su otvoreni prošle godine”, rekla je voditeljica pododjela za nominiranje i upravljanje projektima, Laura Blagus Tenjeri.
„Gradski sportski park će sadržavati novu zgradu s tribinama, pristupne ceste, ograde, novosuvremeni parking, pripremu za odvodnju i glavni teren. Paralelno s ovim projektom radit će se i teniski tereni, a natječaj će se raspisati ovih dana, tako da će Gradski sportski park polako dobivati svoju funkciju. Glavni smo teren ostavili s mogučnošću nominiranja i suradnje s zajedno s Hrvatskim nogometnim savezom, koji će se paralelno raditi uz projekt zgrade. S radovima se kreće najkasnije mjesec dana nakon potpisivanja Ugovora, a radovi će trajati godinu dana. Izvođač je kvalitetan i spreman, te mislim da ćemo zajedničkom suradnjom vrlo brzo doći do realizacije ovog projekta”, naglasio je gradonačelnik Tomislav Rob.

gradonačelnik Tomislav Rob

Laura Blagus Tenjeri

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

11 h

FEBIRE

FEBIRE