Hrvatski radio

Radio Osijek

Uklanjaju se dotrajale drvene obloge u Ribarskoj

10.06.2016.

10:25

Autor: Radio Osijek/TM

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Unikom je počeo uklanjati drvene obloge i stepenice u Ribarskoj ulici, koje su postavljene na potezu od Šamačke do Zimske luke, a zbog dotrajalosti su počele predstavljati prijetnju građanima .

„Kao što sam već i najavio, vodimo računa o svim dijelovima grada zbog čega će i ova lokacija doživjeti preobrazbu gdje će se provesti temeljita obnova nakon koje će poznata Ribarska ulica, smještena u samom centru grada, ponovno zasjati u punom sjaju“, objavio je na svom Facebook profilu osječki gradonačelnik Ivan Vrkić. Taj dio pješačke zone, kao što je Vrkić ranije već najavio, bit će uređen u sklopu velikog infrastrukturnog projekta „Osijek“. „Još uvijek sa strukom razmatramo hoćemo li ostaviti drvo ili ćemo zamijeniti materijal, odnosno ići na nešto primjerenije, na primjer plastično. Takvim materijalom postigli bismo veću trajnost i uredniji izgled Ribarske ulice“, izjavio je gradonačelnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.