Hrvatski radio

Radio Osijek

Upisi u dječje vrtiće u Osijeku i Čepinu aplikacijom

17.04.2020.

13:12

Autor: Željko Kovačević

foto HRT Radio Osijek

foto HRT Radio Osijek

Foto: - / -

Dječji vrtići Osijek, javna ustanova koja brine o djeci predškolske dobi, na svojim je mrežnim stranicama objavila uvjete upisa djece u dječje vrtiće za pedagošku godinu 2020./21. na području grada Osijeka i općine Čepin.

Od danas se za 790 mjesta u osječkim, i čepinskom vrtiću, na mrežnim stranicama Dječji vrtić Osijek mogu naći detalji o digitalnom upisu djece u vrtiće. "Još uvijek se ne zna kada će vrtići krenuti s uobičejenim radom, jer ovisimo o preporukama nacionalnog stožera Civilne zaštite", rekla je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš u obraćanju putem službene facebook stranice grada. Ravnateljica javne ustanove Dječji vrtić Osijek, Marija Štambuk Čabaj, pozvala je roditelje da najkasnije do 8. svibnja ove godine prikupe sve potrebne dokumente i prijave svoju djecu putem aplikacije koje će naći na mrežnim stranicama te ustanove. Dodatne informacije mogu se dobiti putem broja telefona 204-709.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.