Hrvatski radio

Radio Osijek

Skup o najljepšim školskim vrtovima

18.05.2022.

12:35

Autor: HRT / Stjepan Filipović

Motivacijski skup

Motivacijski skup

Foto: Stjepan Filipović / HRT - Radio Osijek

Stručno-motivacijski skup ,,Uređenje vrtova u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, centrima za odgoj i obrazovanje te učeničkim domovima u Osječko-baranjskoj županiji'', održan je u Staroj pekari u Osijeku. Organizatori su HRT, Osječko-baranjska županija i Grad Osijek, a u okviru projekta ,,Najljepši školski vrtovi''.


Ovo je motivacijski skup kojim su željeli da ravnatelji škola, koji još nisu čuli za Projekt, nešto više saznaju o ciljevima i idejama i da se prijave. Svake godine prosječno se prijavi sto vrtića, osnovnih i srednjih škola, centara za odgoj i obrazovanje i učeničkih domova.
Krajem studenog je na Hrvatskoj radioteleviziji velika dodjela nagrada, a glavna je Zlatna povelja HRT-a u iznosu 15 tisuća kuna. Postoje i nagrade po institucijama koje su partneri u projektu. Glavni partner je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo poljoprivrede i Fonda za zaštitu okoliša.

U prilogu tonsko izvješće iz Dnevnika Radio Osijeka.


iz Dnevnika Radija Osijek

Motivacijski skup

Motivacijski skup

Foto: Stjepan Filipović / HRT - Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.