Hrvatski radio

Radio Osijek

Urednost d.o.o. Čepin pripojeno Vodovodu - Osijek d.o.o.

02.07.2020.

12:52

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Sporazum o postupku pripajanja trgovačkih društava Urednost d.o.o. Čepin i Vodovod - Osijek d.o.o. Osijek potpisali su općinski načelnik Dražen Tonkovac i gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić .

"Mještanima Čepina cijena vode ostat će ista, a Vodovod Osijek preuzet će svih 17 radnika trgovačkog društva UrednostPotpisivanje Sporazuma između tvrtki Urednost i Vodovod - Osijek značajno je i zbog toga što zaposlenici Urednost-i neće dobiti otkaz nego će ostati raditi u tvrtki Vodovod - Osijek. Sedamnaest ljudi je najmanji broj koji je mogao brinuti o održavanju vodovodne mreže tvrtke Urednost koja ja isporučivala vodu mještanima. To su bila dva kriterija: da cijena vode ostane ista te da svi radnici ostanu raditi, kako bi obitelji bile zbrinute. Potpisivanjem sporazuma, Vodovod Osijek trebao bi ići u rekonstrukciju vodovodne mreže na području naselja Čepin", rekao je općinski načelnik Dražen Tonkovac.
Općina Čepin ove je godine završila izgradnju reciklažnog dvorišta. iz kohezijskih fondova dobiveno je bespovratno 2.600.000 kuna, iz Ministarstva regionalnog razvoja 300.000 kuna, a 500.000 kuna su vlastita sredstva Općine Čepin. Otvorenje će biti u utorak, najavio je načelnik Tonkovac.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.