Hrvatski radio

Radio Osijek

Uskoro javni natječaj za strateškog partnera Cibalije

18.07.2019.

11:20

Autor: Davor Lončarić

Uskoro javni natječaj za strateškog partnera Cibalije

Uskoro javni natječaj za strateškog partnera Cibalije

Foto: - / -

Na 17. sjednici Gradskog vijeća Grada Vinkovaca odlučeno je da će se već u srpnju pokrenuti postupak pronalaženja strateškog partnera za rad i financiranje HNK Cibalia. . .

Uz obilježavanje 100 godina postojanja, 2019. tako će biti prijelomna za budućnost Cibalije, a grad Vinkovci kao većinski vlasnik poduprijet će dugogodišnja nastojanja kluba za ulaganje u infrastrukturu i prateće objekte, posebno važne za šest uzrastnih kategorija Škole nogometa koja svakodnevno bilježi sve veći interes.

Gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića Vijeće je ovlastilo da u procesu nalaženja strateškog partnera provede pripremne radnje i objavu javnog natječaja prikupljanja ponuda za strateška ulaganja u HNK Cibalia.
Grad Vinkovci, kao vlasnik HNK Cibalia, pokrenut će postupak pripreme dokumentacije temeljem koje će zainteresirani investitori imati uvid u postojeće stanje, ali i potencijale koje Cibalia nudi, a kao rezultat dugoročnog ulaganja u razvoj nogometa na području regije na postojećoj i eventualnoj novoj infrastrukturi.

Temeljem rezultata provedenog javnog natječaja GV Vinkovaca donijet će Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja s kojim će Grad zaključiti ugovor kao strateškim partnerom.

img_2685-1.jpg

img_2685-1.jpg

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.