Hrvatski radio

Radio Osijek

Uspjeh mladih osječkih košarkaša

22.07.2020.

10:06

Autor: Radio Osijek/TM

Uspjeh mladih osječkih košarkaša

Uspjeh mladih osječkih košarkaša

Foto: - / -

U završnici košarkaškog natjecanja 3x3,, održanom u Splitu u sklopu projekta Sportske igre mladih, osječki su košarkaši ponovno briljirali - ekipa "Krvopijice" u godištu 2005. treći put je osvojila naslov najboljih u Hrvatskoj, dok su košarkaši ekipe "Killer Squad", 2007. godište, viceprvaci.

Obje ekipe KK Vrijednosnica Osijek pobijedile su u kvalifikacijskim natjecanjima u Slavoniji i Baranji, a u Splitu su došle do finala natjecanja na državnoj razini. Ekipa "Killer Squad" zaustavljena je u samoj završnici - pobijedili su vršnjaci iz Čakovca, pa su osvojili drugo mjesto. "Krvopijice" su u borbi za prvo mjesto svladale ekipu Dubrovnika i trećim uzastopnim naslovom u ovom natjecanju potvrdili da u Hrvatskoj nema bolje ekipe u njihovom godištu."Obje naše ekipe zasluženo su igrale u finalnim utakmicama što je pokazatelj dobrog rada talentiranih dječaka i njihovih trenera u Vrijednosnicama Osijek", ističu iz tog osječkog kluba.
U 2005. godištu ekipa ''Krvopijice'' igrala je u sastavu: Gabrijel Flanjak, Tin Grujić, Luka Ćurak i Luka Varga, dok su za 2007. godište u ekipi ''Killer Squad'' igrali: Luka Šipka, Luka Rejo, Gabrijel Jelečević i Filip Ivoš.
Ekipa ''Krvopijice'' se sa osvajanjem turnira u Splitu kvalificirala na međunarodni finalni turnir Sportskih igara mladih gdje će predstavljati Osijek i Hrvatsku.

krvopijice-kosarka.jpg

krvopijice-kosarka.jpg

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.