Hrvatski radio

Radio Osijek

Uspješan i drugi Street scouting

26.09.2016.

13:47

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uoči ovogodišnjeg Fashion Incubatora fotograf Alen Večanin još je jednom na osječkoj špici ulovio dobre primjere koji pokazuju kako Osječanke i Osječani razmišljaju o tome što odijevaju prije nego što krenu u šetnju gradskim ulicama .

Na posljednjem ovosezonskom Street Style Scoutingu Portanova Fashion Incubatora, prolaznici s najviše stila pozvani su na modne revije PFI-a, a atmosferu s osječke špice uhvatio je fotograf Alen Večanin. Portanova Fashion Incubator održat će se u petak 30. rujna i subotu 1. listopada u TC Portanova u Osijeku, a na njemu ćemo doznati tko je osvajač laskave titule «Najbolji mladi dizajner by Perwoll», dobitnik 10 tisuća kuna i pozivnice na BIPA Fashion.hr. Pored mladih dizajnera, na Portanova Fashion Incubatoru će jubileje svojih karijera proslaviti i dva modnoj publici dobro poznata domaća imena – Rober Sever sprema retrospektivu 15 godina rada, a Sonja Lamut slavi pet godina od prvog nastupa na PFI-u i početka dizajnerske karijere.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.