Hrvatski radio

Radio Osijek

Uz Međunarodni dan mladih

09.08.2016.

13:42

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, 12. kolovoza, Savjet mladih Grada Osijeka osigurao je besplatno kupanje na gradskim bazenima za 100 najsretnijih mladih koji se prijave na natječaj „Osvoji besplatno kupanje na Gradskim bazenima uz Savjet mladih grada Osijeka“.

Natječaj počinje danas, 9. kolovoza u 14 sati i potrebno je biti brz. Detalje natječaja možete pronaći na Facebook stranici Savjeta mladih grada Osijeka: https://www.facebook.com/SavjetMladihGradaOsijeka.

Međunarodni dan mladih je dan kad se slave postignuća mladih u svijetu te se ohrabruje sudjelovanje mladih u društvu. Od 2000. godine do danas taj dan se kontinuirano obilježava u svijetu, nakon što je 17. prosinca 1999. Generalna skupština Ujedinjenih naroda prihvatila preporuku proglašenja.

Savjet mladih Grada Osijeka ovom aktivnošću želi mladima omogućiti da „svoj“ dan provedu u zdravoj aktivnosti kao što je plivanje te iskoriste kolovoz za rekreaciju i korištenje dostupnih sportskih aktivnosti u gradu, istaknula je u našem programu predsjednica Savjeta mladih grada Osijeka Laura Plantak. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.