Hrvatski radio

Radio Osijek

Uz Miju Dimšić proslavljena dječja Nova godina

31.12.2021.

16:44

Autor: Grad Osijek

Konfete umjesto vatrometa na dočeku Nove godine u podne

Konfete umjesto vatrometa na dočeku Nove godine u podne

Foto: Grad Osijek / -

Doček dječje Nove godine u okviru osječkog Adventiranja u Parku kralja Držislava okupio je stotine mališana. Poznatim hitovima rasplesala ih je Mia Dimšić, a uz sunčano vrijeme, konfete i pregršt dobrih želja, zabave nije nedostajalo ni roditeljima, djedovima i bakama. 

Mia Dimšić na dočeku dječje Nove godine u Osijeku

Mia Dimšić na dočeku dječje Nove godine u Osijeku

Foto: Grad Osijek / -

Točno u podne najmlađim Osječankama i Osječanima novogodišnje čestitke uputili su gradonačelnik Ivan Radić i župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić.

„Lijepo je vidjeti ovoliki broj djece i roditelja na proslavi dječje Nove godine. Drago mi je da smo se okupili, djeca su to zaslužila. Svi želimo da što prije prođe ova pandemija. Djeci u novoj 2022. godini želim da ostanu radosni, razigrani i veseli, a roditeljima puno sreće, zdravlja i uspjeha”, poručio je gradonačelnik Radić.

„Prelijepo je vidjeti sve ovo. Od Adventa, HeadOnEasta i velikog panoramskog kotača. Bazirali smo se na jednu želju u 2022. godini, a to je zdravlje”, rekao je župan Anušić.

Poslušajte što je uoči nastupa Mia Dimšić rekla u razgovoru za Radio Osijek:

Javljanje Leteće ekipe

Galerija
Doček dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-
Doček dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-Mia Dimšić na dočeku dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-Doček dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-Doček dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-Doček dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-Mia Dimšić na dočeku dječje Nove godine u Osijeku, Foto: Grad Osijek/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.