Hrvatski radio

Radio Osijek

Valpovački HDZ već odlučio – imaju kandidata za gradonačelnika

08.01.2021.

11:38

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: HDZ Valpovo

Foto: HDZ Valpovo

Foto: - / -

Gradski odbor HDZ-a Valpova početkom tjedna održao je redovnu sjednicu na kojoj je za kandidata HDZa za gradonačelnika Valpova jednoglasno izabran Tomislav Čamagajevac. Lokalni će se izbori održati 16. svibnja.

Tomislav Čamagajevac prihvatio je kandidaturu i zahvalio svim članovima valpovačkog HDZ-a na ukazanom povjerenju, stoji u priopćenju iz valpovačkog HDZ-a.
Rođen je 1972. godine u Osijeku, Gimnaziju je završio u Valpovu, a Pravni fakultet na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku. Branitelj je dragovoljac u Domovinskom ratu i nositelj Spomenice Domovinskog rata. Od 2009. godine radi kao stručni savjetnik-kontrolor u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i regionalnom razvoju, u Regionalnom uredu u Osijeku, a ima radnog iskustva i u odvjetničkom uredu te u poduzetništvu. "Čamagajevac ima i diplomu trenera košarke Hrvatskog olimpijskog odbora, a u Valpovu je poznat kao dugogodišnji košarkaš i trener KK Valpova i KK Belišća. Oženjen i otac jednog sina, u slobodno vrijeme Tomislav uživa u ribolovu i malom nogometu", opisuju svog gradonačelničkog kandidata valpovački HDZ-ovci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.