Hrvatski radio

Radio Osijek

Veći broj zaraženih samo u Brodsko - posavskoj županiji

11.07.2021.

10:14

Autor: Željko Kovačević

Veći broj zaraženih samo u Brodsko - posavskoj županiji

Veći broj zaraženih samo u Brodsko - posavskoj županiji

Foto: - / -

Najveći broj zaraženih bilježi Brosdsko - posavska županija 7, Osječko -baranjska ima 4, a Požeško - slavonska 3 nova slučaja zaraze koronavirusom. Virovitičko- podravska županija jučer nije imala ni jedan novi slučaj zaraze, pa ako tako ostane, niz bez novih slučajeva produžit će se na 9 dana.

Od 182 uzorka 4 su pozitivna na Covid-19 u Osječko – baranjska županiji. Četiri su osobe u bolnici od kojih jedna na respiratoru. U samoizolaciji su 373 osobe.
Nema novih pozitivnih osoba na Covid-19 u Vukovarsko - srijemskoj županiji u posljednja 24 sata. U bolnici su 3 osobe, zbog koronavirusa, a u samoizolaciji su 254 osobe.
U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije 7 je novopozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2.
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije na području Brodsko-posavske županije, Stožer CZ Brodsko-posavske županije poziva sve organizatore javnih i društvenih događanja i okupljanja da se suzdrže od organizacije i održavanja istih ili da se ista održavaju uz maksimalno poštivanje i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.
U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 3 slučaja zaraze korona virusom (COVID-19),1 osoba je hospitalizirana, 2 osobe nalaze se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 59 osoba.                                   

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.