Hrvatski radio

Radio Osijek

Veleposlanica Bugarske dr.sc. Tanya Dimitrova u Osijeku

16.05.2017.

13:46

Autor: Sanja Račić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Veleposlanica Rupublike Bugarske u Republici Hrvatskoj dr.sc.Tanya Dimitrova na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održala je predavanje o tome kako otkriti svoju misiju. Njezino je gostovanje organizirao Regionalni ured HUP-a u Osijeku u sklopu Inicjative privatnog sektora za mlade.

„Za uspjeh u karijeri važna je predanost, kontinuirani rad, entuzijazam i spremnost na učenje. Najvažnija je ipak želja bez koje nema konkretnog cilja ni plana, a samim time ni uspjeha, istaknula je veleposlanica koja je studentima predavanjem ujedno predstavila glavne poruke svoje knjige  “365 – Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve". Riječ je o trećoj knjizi doktorice etnologije i folkloristike , diplomirane teologinje i novinarke koja pomaže u postizanju ciljeva i cjeloživotnom rastu. Studente je, među ostalim, poučila kako otkriti svoje talente, kako se osloboditi strahova i ograničenja u ostvarivanju ciljeva te kako izgraditi svoju stvarnost i ostvariti snove.

Predavanje je održano u sklopu Inicijative  privatnog sektora za mlade, programa osječkoga HUP-a, kojim se studentima omogućuje da naučeno na fakultetima primjene u praksi. Samo ove godine u osječkim je tvrtkama iskustvo i znanja stjecalo 80 mladih.   

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.