Hrvatski radio

Radio Osijek

Vesna Pusić: "Izborni poraz ne dolazi u obzir"

05.11.2015.

22:48

Autor: Neven Knežević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Osijeku su se na predizbornom skupu predstavili kandidati Koalicije SDP-a, HNS-a, HSU i Laburista. Vodimo kampanju na temelju rezultata, ali i svjetonazora. Slavonija je mjera uspjeha u Hrvatskoj. Kad je tu postignut uspjeh, tada znamo da nema povratka na staro

"Na nama je da kažemo da je politika u ovom, ali i u sljedećem mandatu častan posao", rekao je potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak. "Ne možete pričati o projektima kada jedni pozivaju na Domovinski rat, a drugi marširaju u crnim košuljama", dometnuo je prvi na listi u četvrtoj izbornoj jedinici Domagoj Hajduković iz SDP-a. "Izborni poraz ne dolazi u obzir", istaknula je čelnica HNS-a Vesna Pusić, a govoreći o poslijeizbornoj koaliciji rekla je da je zasad izgledna s IDS-om, a za HDSSB je kazala da im želi "da se jednog dana razviju u modernu regionalnu stranku, ali s Branimirom Glavašem na čelu to nije moguće". 
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.