Hrvatski radio

Radio Osijek

Vino, delicije i ugodno življenje, to je WineOS

10.12.2019.

11:56

Autor: Neven Knežević

Vino, delicije i ugodno življenje, to je WineOS

Vino, delicije i ugodno življenje, to je WineOS

Foto: - / -

Ljubitelji vina i delicija ponovno će moći uživati u ponudi vinara i ugostitelja na novom festivalu vina, delicija i ugodnog življenja WineOS-u šestom po redu koji će se ovoga puta održati u sportskoj dvorani Gradski vrt, najavljeno je na konferenciji za novinare

Proteklih godina WineOS je promijenio više lokacija tražeći onu koja će zadovoljiti uvjete za sve veću posjećenost. Tako će se 6. festival vina, delicija i ugodnog življenja održati u sportskoj dvorani Gradski vrt na prostoru od gotovo dvije tisuće četvornih metara. To će omogućiti dolazak i većem broju izlagača, rečeno je konferenciji za novinare. "Posjetitelje će dočekati 90 izlagačkih mjesta koja će i vinarima i ostalim izlagačima ponuditi značajno veći komfor nego do sada". Na velikoj pozornici oba festivalska dana održavat će se prezentacije i promocije, a dio dvorane bit će rezerviran za restoransku ponudu gdje će se uz vinare predstaviti proizvođači delicija, rakija i craft piva. Glavni organizator je udruga "Dekanter" uz potporu grada Osijeka i Osječko-baranjske županije odnosno županijske Turističke zajednice. WineOS se održava 10. i 11. siječnja 2020. godine, a ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti u vinoteci "Vinita" u Strossmayerovoj ulici. 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.