Hrvatski radio

Radio Osijek

VK IKTUS - 21. Miholjska regata

29.09.2019.

13:28

Autor: Željko Kovačević

A.Lončarić, J. Kraljević - Čolić, P. Lončarić, A. Grgić (foto.Ž.Kovačević)

A.Lončarić, J. Kraljević - Čolić, P. Lončarić, A. Grgić (foto.Ž.Kovačević)

Foto: - / -

Osječki veslački klub Iktus, i ove je godine, 21. puta zaredom, kraj veslačke sezone obilježio Miholjskom regatom, revijalnim međunarodnim okupljanjem veslačica i veslača. Ovogodišnja regata okupila je oko 180 sudionika u 22 discipline.

Veliki broj Osječana koji su se došli vidjeti utrke kod zgrade Iktusa mogli su vidjeti i srebrni četverac, u nešto izmijenjenom sastavu, koji je osvojio drugo mjesto na Europskom prvenstvu za mlađe seniore. Miholjska regata okupi i brojne bivše veslače, te roditelje veslačica i veslača koji domaćim delicijama upotpune odličan ambijent pored Drave. Nezaobilazna tema među svima okupljenima ove godine bila je moguća prodaja i prenamjena zgrade Iktusa, čime bi nestala 50-godišnja tradicija okupljanja veslača u Perivoju kralja Tomislava nekadašnjem Parku kulture.  

Galerija
foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-
foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-foto.Ž.Kovačević, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.