Hrvatski radio

Radio Osijek

13:50 / 28.11.2018.

Autor: Stjepan Filipović

Vranković: "Vjerujem da ćemo 2019. godine otputovati u Kinu"

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Uoči kvalifikacijske košarkaške utakmice između Hrvatske i Mađarske za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. danas je održana konferencija za novinstvo kojoj su nazočiti župan Ivan Anušić i osječki gradonačelnik Ivan Vrkić.

Kada govorimo o dvorani i smještaju uvjeti su vrhunski, rekao je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković te je dodao kako ne sumnja da će se atmosfera s prošle utakmice ponoviti te je izrazio nadu da će rezultat biti u našu korist. "Šanse postoje i vjerujemo da to možemo ispuniti i da ćemo 2019. godine otputovati u Kinu".
U dobru utakmicu na parketu i kvalitetan rezultat ne sumnja izbornik Dražen Anzulović. "Sigurno da će nam to biti lakše uz dobru atmosferu i navijače da nose moju reprezentaciju. Treba joj navijačka podrška jer moramo odigrati utakmicu na najvišoj razini naših mogućnosti obrambeno i napadački da bi dobili utakmicu".
Potvrdio je to i kapetan Marin Rozić te je istaknuo da je atmosfera u reprezentaciji dobra, svi su puni optimizma i jedva čekamo početak utakmice.
Utakmica se igra sutra, u Gradskom vrtu s početkom u 18 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.