Hrvatski radio

Radio Osijek

Vrbošić o "nepotizmu"

13.02.2013.

14:49

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Posljednjih dana svjedoci smo potpuno neargumentiranih žestokih politikantskih napada na HDSSB koji se lome preko leđa Josipa i Branka Vrbošića i njihovih obitelji, rekao je predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

Šišljagić je predstavio diplomiranog pravnika Branka Vrbošića čiji je jedini krimen, kako je naglasio, što je rođeni brat istaknutog člana HDSSB-a Josipa Vrbošića.
Nikada mi nije palo na pamet govoriti o sebi jer sam kao novinar izbjegavao govoriti o osobnim stvarima, a danas sam prisiljen govoriti rekao je Branko Vrbošić.
Vrhunac ili dno dna je nedavni slučaj kada je jedan od njih dvojice nazvao Vrbošićevog maloljetnog sina te ga bezočno iskoristio dok oca nije bilo kod kuće ispitujući gdje ti je tata, što radi? To je kolega s kojim se znam 30 godina i upravo zbog toga odlučio sam javno progovoriti, ističe Vrbošić.
Svima koji su im se pridružili: Biljani Borzan i društvu iz Lučkog prilaza Branko Vrbošić je poručio da je njegov obraz čist. On je brat Josipa Vrbošića na kojega je ponosan ali se jedan drugome ne miješaju u posao i privatni život. Druga velika promjena u njegovu životu jest odluka da se politički aktivira. Danas ne treba šutjeti već aktivno sudjelovati u političkom životu. Svojim znanjem i iskustvom može pomoći svakoj stranci, a njegov je izbor HDSSB, naglasio je Branko Vrbošić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.