Hrvatski radio

Radio Osijek

16:10 / 10.07.2019.

Autor: Radio Osijek/TM

Vrkić: "Postupno se sve vraća u normalu"

Foto: www.osijek.hr

Foto: www.osijek.hr

Foto: - / -

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić uspješno se oporavlja od kardiokirurške operacije izvedene 18. travnja u KBC-u Zagreb. Nakon prvog dijela rehabilitacije u Krapinskim toplicama, drugi dio nastavlja u Bizovačkim, priopćeno je iz gradske uprave.

"Dobro se osjećam, svakodnevno odrađujem fizičke treninge, nakon kojih prema preporuci liječnika odmaram u krugu svoje obitelji. Dakako, pratim sve događaje i projekte u Gradu, no zahvaljujući mojim zamjenicima koji uživaju moje puno povjerenje, u potpunosti se mogu usredotočiti na oporavak", izjavio je Vrkić, a prenose službene mrežne stranice Grada Osijeka. "Pridržavam se propisanog plana oporavka, trebat će još neko vrijeme za potpuni povratak snage, no sretan sam što mogu reći kako se postupno sve vraća u normalu", zaključio je osječki gradonačelnik.
Podsjetimo, u travnju nakon višednevne hospitalizacije na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila u osječkom KBC-u, pretrage su pokazale da je nužna ugradnja premosnica te je Vrkić prema preporuci osječkih liječnika prebačen u KBC Zagreb, gdje je uspješno izveden operativni zahvat.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.