Hrvatski radio

Radio Osijek

Vrkićevi zamjenici Ham i Ambruš

18.04.2013.

23:32

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kandidat za gradonačelnika Osijeka Ivica Vrkić predstavio je danas svoje zamjenike koji će biti dogradonačelnici ako pobijedi na izborima. To su ekonomist Vladimir Ham (HNS) i arhitekt Denis Ambruš (SDP).

Predstavljajući Denisa Ambruša kao kandidata SDP-a, Domagoj Hajduković, potpredsjednik gradske organizacije SDP-a Osijeka je istaknuo kako je Ambruš onaj profil visokoobrazovanog mladog stručnjaka kakav je nužan za ispravljanje brojnih grešaka i propusta učinjenih urbanitetu Osijeka, ali još više za postavljanje visokih stručnih i etstetskih kriterija za budući razvoj grada.

Govoreći pak o kandidaturi Vladimira Hama kao kandidata HNS-a, Zoran Ranđelović, predsjednik gradske organizacije HNS-a Osijeka, naglasio je da Ham predstavlja nastavak kadrovskog profiliranja HNS-a u kome prednost imaju mladi i obrazovani ljudi. Svojim dosadašnjim profesionalnim iskustvima koja obuhvaćaju djelatnosti kulture, medija i gospodarstva, Ham je obrazac ljudi kakvi trebaju usmjeravati buduće razvojne perspektive Osijeka, rekao je Ranđelović.

Istaknuvši zadovoljstvo odabranim kandidatima za zamjenike, nezavisni gradonačelnički kandidat Ivica Vrkić je slikovito rekao kako oni zajednički predstavljaju upravo one vrijednosti koje gradu Osijeku mogu jamčiti toliko željeni potrebni razvoj – znanje, mladost i mudrost.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.