Hrvatski radio

Radio Osijek

Vukovar: Nagrade izvrsnim studentima

23.04.2021.

12:55

Autor: Marija Vukasović Petrinović

foto: Grad Vukovar/ B.Lovrić

foto: Grad Vukovar/ B.Lovrić

Foto: - / -

Već šestu godinu Grad Vukovar nagrađuje izvrsne studente i potiče uspješnost u obrazovanju mladih, nastojeći zadržati visokoobrazovane koji doprinose izgradnji kvalitetnijeg životnog standarda cjelokupne zajednice

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić uručili su nagrade za 38 vukovarskih studenata u iznosu od 1.000,00 kuna za svakog studenta. Tradicionalno, dobivaju ih studenti koji su ostvarili prosjek ocjena od 4.50 do 5.00. u akademskoj godini 2019./2020.

Nagrađeni studenti su izvrsni u raznim studijskim programima poput medicine, dentalne medicine, engleskog jezika i književnosti, pedagogije, glume, kemije, psihologije, prava..

„Prepoznajemo i cijenimo trud i rad, a nagrađivanjem najboljih želimo motivirati naše studente da nastave u smjeru maksimalnog ostvarenja i razvoja. Izuzetno mi je drago da je među rekordnih 38 nagrađenih studenata čak 11 studenata medicine, no, izvrsnost u svakom zanimanju vrijedna je hvale i nagrađivanja“,  rekao je gradonačelnik Penava.

 
 
 
Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.