Hrvatski radio

Radio Osijek

Vukovarski motomrazovi razveselili mališane

17.12.2021.

16:22

Autor: Marija Vukasović Petrinović

Vukovarski motomrazovi

Vukovarski motomrazovi

Foto: Marija Vukasović Petrinović / Radio Osijek

Vukovarski motomrazovi i Grad Vukovar 13. put su u božićnoj priči s djecom s poteškoćama u razvoju i najsiromašnijima.U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar na čelu s predsjednikom Nenadom Barinićem donijeli su darove najmlađim Vukovarcima.

 

Motomrazovi su posjetili Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, OŠ Josipa Matoša, Udruge „Vukovarske iskrice” i „Tko se boji sutra još” te djecu iz Bogdanovaca, a na Trgu Republike Hrvatske dočekao ih je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava. Zahvalio je na 'prekrasnoj gesti koja je prerasla u  tradiciju'.

„Grad Vukovar već tradicionalno podupire ovaj projekt kojemu je cilj u duhu blagdanskog raspoloženja, darivanja i lijepih želja razveseliti naše najmlađe sugrađane“ - rekao je gradonačelnik Penava.

Kako ističepredsjednik Sportskog moto kluba „Golubica“ Vukovar Nenad Barinić, priprema humanitarne akcije započinje već u listopadu.  „Većina naših akcija usmjerena je u trajnu korist naše djece i mladih, a iskrena sreća i osmijeh za nas su poticaj u nastavljanju ove tradicije"- zaključio je Barinić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.