Hrvatski radio

Radio Osijek

WineOS u Esseker centru 1. i 2. prosinca

03.11.2017.

09:55

Autor: Marija Petrinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Službeno otvorenje je 1. prosinca (petak) u 15 sati, a Festival počinje 30.11.gala-večerom. Vodeći proizvođači će prezentirati vina, kušat će se razne delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, novinare i sve ljubitelje vina i gastronomije.

Na četvrtom Festival vina, delicija i ugodnog življenja WineOS  1. i 2. prosinca u Esseker centru predstavit će se 70-ak izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, najavili su organizatori - Vinoteka "Vinita", udruga "Graševina Croatica", Grad Osijek i Osječko-baranjska županija, predstavljajući program te međunarodne priredbe. U prostoru Esseker centra, površine od oko osamsto četvornih metara, okupit će se proizvođači i trgovci vinom i gastronomskim delicijama. Službeno otvorenje festivala predviđeno je 1. prosinca (petak) u 15:00 sati.

Oba dana, petak i subotu, festival će biti otvoren od 15:00 do 21:00 sat. Na tom će mjestu veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske, te iz susjednih zemalja pružiti priliku posjetiteljima da se upuste u otkrivanje novih eno-gastro doživljaja. Ulaznica stoji 50 kuna, a u nju je uračunata i posebna festivalska čaša. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.