Hrvatski radio

Radio Osijek

Za krstarenje Dravom i Dunavom super akcije

21.03.2019.

13:35

Autor: Željka Bačić

Za krstarenje Dravom i Dunavom super akcije

Za krstarenje Dravom i Dunavom super akcije

Foto: - / -

Na brodu- restoranu Galiji TZ Grada Osijeka i agencija "Arriva Travel" predstavili su dodatne pogodnosti za turiste na krstarenju Dravom i Dunavom, posebno kada se zaustave u Osijeku, a to je grad koji je mnogima iznenađenje.

Zbog poticanja incoming turističke ponude , mogućnost započinjanja i završetka putovanja u Osijeku , odnosno, ukrcaja i iskrcaja putnika, na riječnim brodovima na ruti Dunavom od Beča do delte Dunava ( a osijek se nalazi na pola puta), turističko putovanje kruzerom postalo je sve zanimljivije. Kako se čulo na predstavljanju Super akcija s dodatnim pogodnostima, koju je pokrenula Turistička zajednica, okuplja ugostitelje- među kojima i Galija, ponuđače smještajnih objekata  i Kopački rit. Lani je 300 sugrađana išlo na krstarenje, a ove se godine očekuje i veći broj. Na žalost, broj kabina je ograničen. Ove godine najavljeno je 80 pristajanja u Osijeku i stoga je važno povezivanje svih za što uspješniju ponudu i još bolje rezultate- kaže direktor TZ Grada Osijeka Saša Uranjek. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.