Hrvatski radio

Radio Osijek

Za Valentinovo obilježili 50 godina zajedničkog života

14.02.2019.

13:15

Autor: Ksenija Zelenić

Foto - Ksenija Zelenić,Radio Osijek HRT

Foto - Ksenija Zelenić,Radio Osijek HRT

Foto: - / -

Na tradicionalnom prijamu u prigodi Valentinova koji se u Osijeku njeguje gotovo četvrt stoljeća, zamjenik gradonačelnika Boris Piližota i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić uputili su čestitku osječkim bračnim parovima koji su u prošloj godini proslavili zlatni pir.

Bilo je svakako, i  sunca i kiše i oblaka i cvijeća. Sve u svemu ja sam zadovoljna, rekla nam je Kaja Vekić koja je sa svojim suprugom Ivanom u braku 50 godina. Gospodin Vekić je u šali dodao kako bi ponovio sve, ako ne sa svojom ženom,onda s nekom drugom. To je život, dodao je. U svakom braku dođe do razmirica, nekih malih ili velikih svađa. Ali to je također život i to je brak. Zajedničkim dogovorom i razumijevanjem savlada se  sve i idemo dalje... i tako već 50 godina, rekao je  gospodin Vekić.

Uz svečani ručak, živu glazbu, ples, ruže i 500,00 kuna koje im poklanja Gradska uprava, naši su sugrađani obilježili veliki dio zajedničkog života.To je iskustvo na kojem im mogu pozavidjeti mladi, rekao je zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota. Nadam se kako su svoje iskustvo, strpljivost i ljubav prenijeli na svoju djecu i unučad, dodao je Piližota.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.