Hrvatski radio

Radio Osijek

Zajednica tehničke kulture donirala zaštitne vizire Glazbenoj školi

27.05.2020.

14:09

Autor: Mirta Milas

Foto: Zajednica tehničke kulture

Foto: Zajednica tehničke kulture

Foto: - / -

U u akciju izrade vizira uključeni su brojni volonteri, istaknuo je voditelj Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije Hrvoje Kereta .

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije U suradnji sa svojim članicama  već dugi niz godina u Domu tehnike Osijek nudi različite izvannastvnih i izvanškolskih programske aktivnosti koje su usmjerene prema djeci i mladima, a u svrhu razvoja tehničkih znanja i vještina. Svoja znanja mentori iz klubova putem radionica i tečajeva prenose svojim polaznicima. U ovom trenutku poštujući sve propisane mjere od stane Stožera civilne zaštite velik broj Udruga i njihovih članova stavio se na raspolaganje kako bi u ovoj situaciji pomogli najpotrebitijima. Uslijed pojave korona virusa, a zbog nedostatka zaštitne opreme za osobe koje su izložene kontaktu s drugim osobama ili zareženima  pokrenuta je akcija izrade zaštitnih vizira.

Zajednica je već 17 puta uručila zaštitne vizire ustanovama poput Kliničkog bolničkog centra Osijek, Obiteljskom domu Zlatne godine iz Osijeka, Ustanovi za zdravstvenu njegu Jadranka Plužarić iz Osijeka, Domu zdravlja Osijek, Domu za starije i nemoćne osobe iz Osijeka, glavnoj gradskoj Tržnici Osijek, graničnoj policijskoj postaji Beli Manastir, Ustanovi za zdravstvenu njegu u kući Slanovic iz Osijeka te Općini Čepin.

 

 

 

Galerija
Foto: Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije, Foto: -/-
Foto: Zajednica tehničke kulture , Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.