Hrvatski radio

Radio Osijek

Zajedno više možemo i u Našicama i okolici

15.04.2021.

14:57

Autor: Davor Lončarić

foto: Davor Lončarić

foto: Davor Lončarić

Foto: - / -

Načelnik Policijske uprave osječko – baranjske Ladislav Bece potpisao je Sporazum o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta „Zajedno više možemo“, s predstavnicima Grada Našica i općina Đurđenovac, Feričanci i Podgorač.

U ime Našica Sporazum je potpisao gradonačelnik Josip Miletić te Općine Đurđenovac načelnik Hrvoje Topalović, Feričanaca načelnik Marko Knežević, a u ime Općine Podgorač potpisao je načelnik Goran Đanić. Na potpisivanju u gradskoj upravi Našica bio je i načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić.

Sporazum o međusobnoj suradnji potpisan je kako bi se što uspješnije provodile aktivnosti usmjerene na edukaciju i prevenciju svih oblika rizičnog ponašanja, a osobito zlouporabe droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma i vršnjačkog nasilja. Namijenjen je prvenstveno svim učenicima osnovnih i srednjih škola te drugim građanima Našica, lokalnih općina kao i šire zajednice.

"Potpisivanjem sporazuma nastavlja se izvrsna dugogodišnja suradnja policije, grada Našica i lokalnih općina, s ciljem stvaranja još bolje zajednice koja brine o svojim građanima", istaknuo je gradonačelnik Miletić koji de dodao kako je zadovoljan stanjem sigurnosti u gradu i okolici te suradnji s lokalnom policijom.

Više poslušajte u izjavama načelnika Becea i gradonačelnika Miletića. 

Našice i policajci - Ladislav Bece i Josip Miletić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.