Hrvatski radio

Radio Osijek

„Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere“

26.06.2020.

11:37

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Mario Ćužić

Foto: Mario Ćužić

Foto: - / -

Ovih dana, mediji ne prestaju pisati o situaciji koja se dogodila u Zadru na teniskom turniru Adria Tour, u organizaciji najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića. Jedna od sudionica turnira bila je i Donna Vekić, koja se svojom porukom, dala podršku Đokoviću.

„Stvarno mi je jako žao Novaka, jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere,“ poručila je Donna Vekić.
Njezinu je poruku na svom Twitter profilu 
u cijelosti prenio Christopher Clarey, američki novinar, sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.
Također, nakon prvog testa na Covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronavirus.

izjava-donne-vekic.jpg

izjava-donne-vekic.jpg

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.