Hrvatski radio

Radio Osijek

Završila još jedna školska godina

21.06.2022.

12:55

Autor: Ana Mitar Šimić

OŠ Franje Krežme u Osijeku

OŠ Franje Krežme u Osijeku

Foto: Ana Mitar Šimić / Radio Osijek

Danas svi osnovnoškolci i srednjoškolci sjede posljednji put u školskim klupama do rujna kada će započeti nova školska godina. Unatoč pandemijskim izazovima,  školska godina u OŠ Franje Krežme u Osijeku bila je uspješna, istaknula je ravnateljica Jadranka Jurić. 

Ravnateljica je rekla kako su uspješno završili s ovom školskom godinom unatoč svim izazovima s kojima su se susreli, poput pandemije i radova na gradilištu zbog energetske obnove. O osmašima koji završavaju osnovnoškolski dio života ima samo riječi hvale te ističe kako je to "predivna generacija puna pametne i vrijedne djece koja su odoljela svim spomenutim izazovima". Nada se da je osnovna škola dala  učenicima dobre temelje za daljnje obrazovanje, učenje, napredovanje i buduća zanimanja. 


Posljednji dan školovanja u OŠ Franje Krežme osmaši su proslavili uz glazbu i prigodne majice te kažu kako su zadovoljni s proteklom godinom i da planiraju upis u željenu srednju školu, nakon što odmore na moru i u  ostalim slobodnim aktivnostima za vrijeme ljetnih praznika. 


Odlaskom učenika iz škola ne odlaze i prosvjetni radnici jer slijede poslovi poput uvođenja dokumentacije i organiziranje sjednica koji će trajati do otprilike 15. srpnja, zaključila je ravnateljica Jurić.Više o kraju školske godine poslušajte u reportažnom prilogu i izjavama osmaša OŠ Franje Krežme u Osijeku. 

Reportažni prikaz kraja školske godine

Izjave Osmaša OŠ Franje Krežme

Galerija
Ravnateljica OŠ Franje Krežme, Jadranka Jurić, Foto: Ana Mitar/Radio Osijek
Osmaši OŠ Franje Krežme , Foto: Ana Mitar/Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.