Hrvatski radio

Radio Osijek

Želite li razvijati karijeru u turizmu?

05.02.2019.

12:10

Autor: Mirta Milas

Foto: HRT/Mirta Milas

Foto: HRT/Mirta Milas

Foto: - / -

Ako ste nezaposleni, imate do 25 godina i živite na području Osječko-baranjske odnosno Vukovarsko-srijemske županije ili Grada Zagreba - prijavite se na besplatnu edukaciju i praksu !

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja, u suradnji s Institutom za razvoj tržišta rada provode projekt Edukacija -ključ uspjeha u turuzmu", koji je danas predstavljen u Osijeku. Vrijedan je gotovo milijun i devetsto tiduća kuna i u potpunosti se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda. Njegova se inovativnost očituje  u unaprijeđenim obrazovnim programima usmjerenim na rad u objektima visoke kategorije, koji zahtijevaju specifične kompetencije. Uz klasičnu praktičnu nastavu, novina u programu je e - učenje kao inovativna nastavna metoda. Pet novih obrazovnih programa su izobrazba za konobara/icu, barmena/icu, kuhara/icu-specijalistu/icu za dijetetska jela te voditelja socijalnog turizma i djelatnika/icu u domaćinstvu. 

Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja žele educirati i zaposliti 85 mladih do 25 godina starosti  i to kroz besplatne programe obrazovanja i praksu s mogućnošću zapošljavanja. Projekt "Edukacija-ključ upjeha u turizmu" vrijedan je milijun i devetsto tisuća kuna i u potpunosti se financira iz Europskog socijalnog fonda, istaknuo je među ostalim Davor Karačić iz Instituta za razvoj i tržište rada u Zagrebu. Polaznici će na kraju programa dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u radnu knjižicu. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti na mobitelj 091 226 00 00 ili na e-mail zagreb@andragog.hr.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.