Hrvatski radio

Radio Osijek

Živi zid ne sumnja u sjajan rezultat

22.10.2015.

15:16

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na predstavljanju stranačke liste za IV. izbornu jedinicu u Osijeku, supredsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić je rekao kako u Slavoniji života gotovo da i nema. Pitanje je tko će za desetak godina ostati u gradovima, a ne samo u selima, kaže Sinčić i dodaje kako su tu da promijene trendove.

Supredsjednik Živog zida, Hrvoje Runtić, predstavio je program stranke u dijelu vezanom za Slavoniju i Baranju te rekao: "Ono što ćemo učiniti za Slavoniju jest da kroz razne mjere poreznih rasterećenja, otpis dugova, mijenjanje PDV-a na proizvodnju hrane, minimalno 20 posto na uvoznu hranu, maksimalno 10 posto na domaću proizvodnju riješimo sve druge probleme jer smatramo da je proizvodnja hrane ključna, a svi se drugi segmenti na to nadovezuju."
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.