Hrvatski radio

Radio Osijek

12:48 / 24.08.2017.

Autor: Stjepan Filipović

Zlatni rezultati Teniskog kluba Olimpija

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota primio je članove Teniskog kluba Olimpija povodom netom ostvarenih klupskih uspjeha .

Najveći nositelj kvalitete u tenisu u Osijeku Teniski klub Osijek, a rezultati u mlađim kategorijama Teniskog kluba Olimpija podižu kvalitetu i poručuju da žele biti na istoj razini kao njihov stariji gradski brat, rekao je dogradonačelnik Osijeka Boris Piližota te naglasio kako Grad Osijek konstantno brine o općem razvoju sporta u gradu, a posebna je radost kada se može izvanredno nagraditi sportaše i njihove rezultate koje ostvare tijekom svake godine. Zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota Teniskom klubu Olimpija uručio je ček u iznosu 5.000 kuna za rad s mlađim dobnim kategorijama, zahvalio trenerima i članovima kluba te poručio da ovakvi rezultati ne smiju ostati neprimjećeni u našem gradu.  
Osvajač zlatne medalje Matej Dodig sretan je velikim uspjehom, o planovima kaže: "Planovi su da početkom sljedeće godine idem na dva velika turnira u pojedinačnoj konkurenciji do 14 godina u Bolton i Tarb."
Među članovima Teniskog kluba Olimpija bili su aktualna državna prvakinja do 10 godina Nera Tešankić i europski momčadski prvak do 12 godina Matej Dodig. Osijek nikada nije imao prvaka Europe ni u jednoj kategoriji i trenutačno proživljavamo najljepše dane u sportskim rezultatima, rekao je predsjednik kluba Domagoj Wagner.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.