Hrvatski radio

Radio Osijek

Zoran Zekić preuzeo Slaven Belupo

31.08.2021.

17:41

Autor: Davor Lončarić

Zoran Zekić preuzeo Slaven Belupo

Zoran Zekić preuzeo Slaven Belupo

Foto: - / -

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić danas je odradio prvi trening sa svojom momčadi nakon kojeg je podijelio prve dojmove po dolasku u Koprivnicu. “Ne želim puno pričati i obećavati, ali želim donijeti vjeru i vratiti energiju”, rekao je bivši trener NK Osijeka Zoran Zekić.

"Puno je izazova ispred nas. Ne želim puno pričati i obećavati, ali želim donijeti vjeru i vratiti energiju. Želim da mi igrači svaki dan dolaze s entuzijazmom, pozitivom, da se raduju nogometu i da prezentiraju ovaj grad i klub kako oni to i zaslužuju. Kada sam ja igrao nogomet i kada sam dolazio kao trener u Koprivnicu, ovo je uvijek bilo teško gostovanje. To moramo vratiti, moramo biti agresivniji domaćin i pobjeđivati u našoj kući", rekao je Zekić.

Zekić je uz Osijek vodio i moldavski Šerif, odnedavna dobro poznat široj hrvatskoj javnosti, a s kojima je 2015. godine osvojio dvostruku krunu, da bi do 2019. godine bio trener Osijeka. Od odlaska iz Gradskog vrta Osječanin je vodio mađarski Diosgyor.

Sada je u Koprivnici. Protiv Osijeka će igrati 16. listopada.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.