Hrvatski radio

Radio Osijek

Župan Ivan Anušić posjetio Vuku

16.03.2021.

16:01

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Nakon Čepina, župan Ivan Anušić posjetio je Općinu Vuka i razgledao završenu rekonstrukciju pješačkih staza, teniskih terena i radove na izgradnji Društvenog doma u Vuki .

"Energetska obnova i uređenje dvorane osnovne škole Milka Cepelića vrijedno je 6,3 milijuna kuna za 150 učenika koji pohađaju ovu školu. Zajedno s općinom Vuka sudjelujemo u projektu besplatne prehrane školskog obroka za sve osnovnoškolce na području općine Vuka i još niz manjih ili većih projekata koji su u ovome trenutku vrijedni za spomenuti. To je uređenje poljskih putova, otresnica, uređenje fasade na Društvenom domu te uređenje i završetak Društvenog doma kojeg ćemo u zadnjem natječaju kojeg priprema Osječko - baranjska županija. Općina Vuka se prijavila na taj natječaj i vjerujem da će kao takva proći na natječaju i dobiti sredstva za uređenje Društvenog doma. Završavamo ovaj četverogodišnji mandat i ovaj izborni ciklus s preko 7,5 milijuna kuna ukupnih incesticija od strane Osječko - baranjske županije u općinu Vuka", naglasio je osječko - baranjski župan Ivan Anušić.

Ivan Anušić

Ravnatelj osnovne škole, Danijel Slobođanac

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.