Hrvatski radio

Radio Osijek

09:20 / 15.01.2018.

Autor: Zvonimir Mandić

Alex Ognjena objavila ''Sedam''

Alex Ognjena objavila ''Sedam''

Alex Ognjena objavila ''Sedam''

Foto: - / -

Pjevačica Alex Ognjena svojom pojavom malo koga ostavlja ravnodušnim. Njen vizualni stil jedinstven je baš kao i glazba koju izvodi pa tako njen najnoviji singl ''Sedam'' zanimljivim zvukom vodi u neke drugačije svjetove.

Tekst pjesme napisala je cijenjena autorica Arijana Kunštek dok je očaravajuća glazba djelo Tihomira Preradovića, ujedno zaslužnog za aranžman i produkciju.

Vizualni identitet pjesme Alex smatra izrazito bitnim dijelom cjeline obzirom da je diplomirana dizajnerica te je ovoga puta izradu videospota povjerila produkcijskoj kući OHT prema njenom scenariju u kojemu vjerno dočarava dvije različite žene – nježnu vilu koja svoju sudbinu čeka i odlučnu ratnicu koja život uzima u svoje ruke. Kreacije, šminku i frizure osmislila je sama Alex čiji umjetnički nerv oduvijek izaziva znatiželju i stavlja je u fokus javnosti.

'Hipnotizirajuća melodija pjesme zahtijeva dojmljiv videospot i vjerujem da smo moj tim i ja uspjeli na pravi način iznijeti njegovu ideju. Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom, nadam se da će ga publika lijepo prihvatiti', kaže Alex koja singlom ''Sedam'' najavljuje aktivniju prisustnost na glazbenoj sceni. Novu pjesmu najavljuje već za veljaču.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.