Hrvatski radio

Radio Osijek

Bare i Majke u Slaviji

25.02.2013.

16:41

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nekadašnje osječko kino Slavija 15. ožujka ugostit će na osječkom rock koncertu godine legendarne Majke. Radio Osijek vas vodi na taj događaj. Javite se.

 

Majke predvođene karizmatičnim frontmenom Goranom Bare u Osijek dolaze u organizaciji udruge Klub Mini Teatar. Iako je prvotno planirano kako bi se koncert održao u prostoru Kluba Mini Teatar u Tvrđi, zbog već sada velikog zanimanja organizator je svirku preselio u Slaviju koja može primiti daleko veći broj posjetitelja. S obzirom na to da je bivše kino tradicionalno poznato kao hladan prostor, organizator koncerta obećao je kako će se potruditi zagrijati Slaviju. A za zagrijavanje publike pobrinut će se legendarni osječki bend Galebovi, koji će nakon dvadesetak godina ponovno zasvirati s Majkama.

Radio Osijek vodi 3 vjerna slušatelja na koncert. Dovoljno je poslati mail s podacima (i brojem mobitela) na radioosijek@hrt.hr i podsjetiti nas da želite na koncert. Izvlačenje dobitnika 2 dana prije koncerta.

 

Najbrži kupci dobit će ulaznice po povoljnijoj cijeni, naime svi oni koji ulaznice kupe do kraja veljače dobit će ih po cijeni od 50 kuna. Već u ožujku cijena će iznositi 60 kuna, a na dan koncerta, ako ih preostane, iznosit će 75 kuna.

Vrata Slavije otvaraju se u 21 sat, a pretprodajna mjesta dostupna su diljem Slavonije: Osijek: Kesten, Sax, Matrix, Quasimodo, Excalibur- Vukovar: Caffe, The Best- Đakovo: Fontana- Donji Miholjac: Glenn`s - Valpovo: Prandau -Našice: Roko -Slavonski brod: Rupa - Beli Manastir: Lymmar

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.