Hrvatski radio

Radio Osijek

Bosutski bećari- nova pjesma

10.06.2013.

23:31

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Festivalu graševine i pjesme Kutjevo 2013. Bosutski bećari predstavili su novi singl 'Samo me jednom pogledaj', bržu ljubavnu pjesmu iz radionice članova sastava Ivana Šebalja i Marina Bande, te stalnog suradnika Branimira Jovanovca - Banija.

Pjesma 'Samo me jednom pogledaj', baš kao i prethodni singl 'Ti i ne znaš', mogla bi iznenaditi fanove Bosutskih bećara, trenutno najpopularnijeg tamburaškog sastava, a s obzirom na nešto brži ritam, no sastav je i dalje ostao vjeran ljubavnoj tematici s kojom osvajaju srca i duše slušatelja. 

Podsjetimo, Bosutski bećari su prije pune dvije godine objavili album 'Sad kada došla si' nazvan prema velikom hitu koji su otpjevali i odsvirali sklapom Cambi iz Kaštel Kambelovca, a sličan uspjeh dogodio im se je i sa sljedećim singlom, 'Želim te noćas', koji je u svoje vrijeme bio jedan od najslušanijih singlova na radijskim postajama. U međuvremenu, Bosutski bećari su odradili cijeli niz velikih nastupa među kojima je i klapsko-tamburaški spektakl 21. travnja u Vinkovcima, a osim nastupa u sklopu CMC festivala u Vodicama (program Klapa vs. Tambura), obožavatelji će Bosutske bećare moći poslušati na skorašnjim nastupima u Osijeku (Avenue Mall, 16.6.), te u Ivancu (Kavana Ivanec, 24.6.). 

Pogledajte spotove za pjesmu 'Samo me jednom pogledaj' (http://www.youtube.com/watch?v=Gz53y6kV9Ds) i prethodni singl 'Ti i ne znaš' (http://www.youtube.com/watch?v=oFFaZF45fyU)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.