Hrvatski radio

Radio Osijek

Desti UFO

09.04.2013.

12:58

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Natječaj za deseto izdanje Urbanfesta Osijek otvara se 10. travnja.

Ove godine, UFO festival će svoje jubilarno izdanje doživjeti od 4. do 7. srpnja i organizatori vjeruju da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počevši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.

 

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Tri dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.

 

Ove godine Urban fest Osijek svoje deseto izdanje odlučio je obogatiti sa još dvije zanimljive prijave (uz onu za demo bandove, naravno): natječaj za kratki dokumentarni film te natječaj za fotografiju. Teme obje prijave su Mladi i urbana kultura, a više detalja donosimo uskoro.

 

Prijave za sva 3 natječaja (glazba, film i fotografija) bit će otvorene 10. travnja 2013. godine na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr i trajat će sve do 20. svibnja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.