Hrvatski radio

Radio Osijek

Garavuše u Pitomači

10.06.2013.

23:42

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dva mjeseca od objavljivanja singla i spota za pjesmu 'Nazivnik', Garavuše predstavljaju pjesmu 'Ti joj nikad nećeš reći zbogom' s kojom će nastupiti krajem ovoga tjedna na festivalu u Pitomači.

Novi singl ženskog Tamburaškog sastava iz Kutjeva nalazi se na albumu 'Dame biraju' koji je prije dvadesetak dana objavljen za Croatia Records, a koji je promoviran i predstavljen na nedavno održanom Festivalu graševine i pjesme u Kutjevu. Na tom su festivalu Garavuše nastupile s Tamburaškim sastavom Ringišpil, a s već spomenutom pjesmom 'Nazivnik', te primile nagradu za jednu od najslušanijih pjesama s prošlogodišnjeg izdanja festivala. 'Ti joj nikad nećeš reći zbogom' uzdanica je sastava za festival u Pitomači koju su napisali Damir Bačić (glazba i tekst) te Filip Novosel (aranžman). Pjesmu 'Ti joj nikad nećeš reći zbogom' poslušajte na: http://www.youtube.com/watch?v=4uNRWsKiEuE

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.