Hrvatski radio

Radio Osijek

Grupa Joy objavila ''Čokoladu''

05.10.2015.

14:20

Autor: Zvonimir Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grupa Joy se nakon odličnih pjesama "Ne postoji grad" i "Ljubavnice" ne namjerava zaustaviti. Objavili su veselu pjesmu "Čokolada", za koju su spot snimili u klubu City Caffe u Zaboku. Dosad su već postali popularni po ljubavnim zavrzlamama u svojim spotovima te ni ovaj put nisu razočarali.

 

Frontmen Joyja, Marko Vukes Vuky, komentirao je novu pjesmu i spot:
"Pjesma "Čokolada" je zabavna, vesela, romantična i u tom duhu smo i htjeli napraviti spot. Došli smo na ideju organizirati otvoreni kasting za sve zainteresirane mlade ljude i dovoljno je reći je da u toku 7 dana na mail grupe Joy pristiglo preko 600 prijava iz cijele Hrvatske. Među njima smo odabrali glavne aktere koje je čekao velik zadatak i cijenim da su svojom spontanošću i ljepotom ispratili duh pjesme, što nam je bio cilj.
Vjerujem da će pjema naći svoj put", rekao je.

Autor pjesme je Denis Dumančić, a scenarij je priredila i u odabiru glamaca i radu s njima pomogla glumica Nevena Ristić režiju spota potpisuje Marko Zeljković Zelja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.