Hrvatski radio

Radio Osijek

Hit jedna – Igor Delač feat. Anonimo "Laganini"

04.06.2023.

12:29

Autor: Radio Osijek

Igor Delač

Igor Delač

Foto: Igor Delač / -

Igor Delač objavio je zaraznu ljetnu pjesmu „Laganini” u kojem mu se pridružio tajanstveni reper Anonimo. Za slušatelje Radio Osijeka to je Hit tjedna.

„Laganini” osvaja na prvo slušanje i koja je idealna za čilanje i uživanje na plaži. Opušteni reggae ritam, zarazna melodija i Igorova prepoznatljiva vokalna interpretacija recept su za pravi ljetni hit. Anonimo je dodatno začinio atmosferu i pjesmi donio dah Dalmacije. Pjesmu potpisuje autorski tim Hit Factory, a za odličan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je Ivan Zečić.

Svakodnevne brojne obaveze i užurbani način života kod svakog od nas gotovo uvijek rezultiraju stresom s kojim se sve teže borimo. Igor Delač je očito pronašao svoj recept kako se obraniti od stresa i pjesmom svima poručuje „samo laganini”. Najvažnije je uvijek biti pozitivan i sve okretati na pozitivu, prestati trčati za novcem, opustiti se i uživati u životu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.