Hrvatski radio

Radio Osijek

Hit tjedna: Bruno Krajcar i Jurica Pađen „Čovječe ne ljuti se”

11.09.2022.

16:27

Autor: Radio Osijek

Iz spota "Čovječe ne ljuti se"

Iz spota "Čovječe ne ljuti se"

Foto: Screenshot / -

Hit tjedna, odlučili su slušatelji Radio Osijeka, pjesma je „Čovječe ne ljuti se” oko koje su se udružila dva iskusna glazbenika, kantautora i prijatelja iza kojih su brojne glazbene nagrade i uspješni albumi – Bruno Krajcar i Jurica Pađen.

Koncertom u Puli, 27. kolovoza istarski je glazbeni bard, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor Bruno Krajcar obilježio tri iznimno vrijedne obljetnice – 50 godina života, 40 godina od skladanja prve skladbe te 30 godina od izdavanja prvog kantautorskog nosača zvuka.

Inspirirani, kako kažu Bruno Krajcar i Jurica Pađen, neprekidnim prepirkama premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića došli su na ideju za ovu razigranu pjesmu koja na simpatičan način priča o nevažnosti sitnih i nepotrebnih svađa bez kojih bi nam svima bilo ljepše.

“‘Čovječe ne ljuti se’ je pjesma koju posvećujemo svima onima koji se ljute i svađaju. Ona donosi konkretne savjete za dobar život i dozu humora koji je uvijek dobrodošao”, rekao je poznati istarski glazbenik, Bruno Krajcar.

Autor glazbe i teksta je Bruno Krajcar, a za odličan aranžman zaslužan je Goran Kovačić. Spot je režirao i snimao Zdravko Valentin, a u njemu se osim Pađena i Krajcara pojavljuju kao glumci Mario Battifiaca i Robert Ferlin, ovogodišnji pobjednici TV showa Zvijezde pjevaju. Glavni motiv spota su konstante sitne prepirke i svađe između dvojice glumaca, a koje na kraju imaju sretan rasplet. Spot je sniman na području općine Kanfanar i Sv. Petar u šumi.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.